Nagykövet lett Csapó „Dudi” Gáborból

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 3. 16:20
Új posztot kapott a sokak számára csak Dudiként ismert olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázónk, Csapó Gábor. Ő ugyanis az immár magyarul is elérhető sportfogadó és játék portál, a BetClic magyarországi nagykövete.



Ugyan a Külügyminisztériumba nem hívták be eligazításra, és szolgálati Audi sem jár a poszthoz, Dudi máris megmutatta, hogyan áll egy igazi nagyköveten az öltöny. A BetClic ugyanis promóciójához Armaniba öltöztette, majd a mackós pólós egy pillanat alatt bőrkabátot húzva vagány pókeressé változott. Egyelőre nem sikerült kiderítenünk, hogy a napszemüveg valóban az-e, amit Arnold Schwarzenegger viselt a Terminátor2-ben, de az biztos, hogy inkább kártyáznánk  Dudival egy asztalnál, minthogy egy sötét sikátorban fussunk össze vele.

A Nyugat-Európában és Lengyelországban is roppant sikeres, és az angliai alapítása óta eltelt négy év alatt másfél millió felhasználót begyűjtő BetClic keresve sem találhatott volna jobb magyarországi arcot magának – Dudi ugyanis szenvedélyes fogadó. „Ha valaki nekem azt mondja, hogy egy labda háromszor pattan le, akkor én arra akarok fogadni, hogy négyszer” – meséli, majd arról anekdotázik, hogyan csúszott le Olaszországban egyszer egy több, mint három millió dolláros totónyereményről.

A lexikai tudású tippelő

„Kilenc elsőosztályú meccs eredményét eltaláltam, de a többi kevésbé ismert csapat volt. Ezekre köthettem volna hét dollárért többesélyes fogadásokat, de nem tettem” – osztja meg velünk a traumát. Dudit azért nem kell sajnálni:  a 70-es években barátjával játszva háromszor is volt négyese a lottón.

Dudi – azaz Csapó Gábor – a BetClic-en is kiélheti játékszenvedélyét, mivel a totó tipposzlopok és 57 sportágra kiterjedő fogadások sokaságából válogathat, ráadásul azt mondhatja: ő hivatalból játszik. Nagykövetként azonban nemcsak magára gondol: az új sportfogadókat 6.000Ft-os ingyen fogadással várja a BetClic-en.



A játék maradjon játék

A tévéképernyőn is gyakran feltűnő Dudi ugyanakkor komolyra fordítva a szót arról is beszélt: bár a szívével fogad, azért odafigyel, hogy a játék játék maradjon. Annak ellenére, hogy szórakoztató portál, a BetClic komolyan veszi a felelősség kérdését, és több intézkedéssel is igyekszik elkerülni, hogy segítségre szoruló játékfüggők szórják nála a pénzt. „Fiatalkoromban én is többet kockáztattam a pókeren, mint megengedhettem volna. Szerencsére időben észbekaptam, és nem égettem meg magam” – inti a nagykövet azokat, akik megélhetési forrásként tekintenek a sportfogadásra és kártyajátékra, és akik képesek mindent kockára tenni, ha veszítenek.

„Kevesebb katt, több szórakozás”

Dudinak az új oldalban az is tetszik, hogy az könnyen áttekinthető, és felhasználóbarát. A játékos mindig láthatja egyenlegét és egy-két kattintással fogadási eredményeit. „Kevesebb katt és több szórakozás... Dudinak a BetClic a tuti” – fogalmazza meg a szlogent.

A BetClic logóval sok magyar szurkoló szeptember 29-én találkozhatott először, amikor meglátták azt a Lokival szemben kiálló Lyon játékosainak mezén. A cég a patinás Juventus-szal is együttműködési szerződést kötött, és a kelet-európai terjeszkedés jeleként az egyik legjobb lengyel csapat, a KKS  Lech Poznan is a BetClic istálló tagja. Ki tudja, egyszer talán Dudi közreműködésével magyar csapat is lehet a partnerei között...