Mayweather: Hatton hagyja abba az ivást!

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 24. 15:08
Az alkohol teljes mellőzését és a gyorséttermek elkerülését tanácsolja Ricky Hattonnek edzője, idősebb Floyd Mayweather. Az amerikai szakember szerint ugyanis csak így érhet el olyan sikereket, mint fia, ifjabb Floyd Mayweather vagy Oscar de la Hoya. Hatton a hétvégén megvédte Paulie Malignaggival szemben az IBO kisváltósúlyú világbajnoki övét.


Hatton szombaton tizenegy menetben múlta felül Las Vegasban Paulie Malignaggit, és ezzel megvédte az IBO kisváltósúlyú világbajnoki övét. A „Hitman” ezzel 45. győzelmét aratta, és profi pályafutását mindössze egy vereség árnyékolja be.

A 30 éves brit a közeljövőben ringbe szállhat Oscar de la Hoya vagy Manny Pacquiao ellen, de vissza akar vágni ifjabb Floyd Mayweathernek, az egyetlennek, aki legyőzte őt.

Ám edzője, idősebb Floyd Mayweather óva inti Hattont, mondván gyökeresen változtatnia kell életvitelén, ha további sikereket akar elérni.
„Már beszéltem vele többször, és ezután is próbálok a lelkére hatni. Megkérdeztem tőle: valóban le akarja-e győzni ezeket a klasszisokat? Felejtse el a lump haverokat, a gyorséttermeket, meg az alkoholt!”

Mayweather hozzátette, hogy amennyiben nem változtat a mentalitásán Hatton, úgy nem csak De la Hoya és az ifjabbik Mayweather, de másnak a legyőzése is gondot okozhat számára.

Az edző jobban szeretné, ha Hatton Pacquiao ellen bokszolna december hatodikán.
„Jobban örülnék Mannynek, mint De la Hoyának. Ez ideális meccs lenne most Ricky számára.”