Jó hír! Nem tört el Overdose lába!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 20. 13:33
Kedd délután megröntgenezték az ezidáig veretlen csodalovat, Overdose-t - írja a pannoniaoverdose.hu internetes oldal. Jó hír a lósportért rajongók számára, hogy az angliai születésű ménnek nem tört el a lába, semmilyen elváltozás nincs a patacsontjánál, így egy hosszabb felépülést követően ott folytathatja, ahol abbahagyta. Mikóczy Zoltán tulajdonos szerint minimum kéthetes rehabilitáció vár Dózira.


"Kiértékelve a tegnap elvégzett röntgenfelvételt, összehasonlítva a gyulladás csúcspontján elvégzett hasonló vizsgálattal, illetve az április 28-ai, még a gyulladás előtti röntgenfelvétellel, egyértelműen megállapítható, hogy a patacsont elhelyezkedése szempontjából semmiféle elváltozás sincs, tehát se patacsont süllyedés, de pedig patacsont elferdülés Overdose esetében nem történt" - nyilatkozta Mikóczy lova hivatalos weboldalán.

Overdose-nak kellő időt kell hagyni a felépülésre. Rövidesen egy kéthetes rehabilitáció következik, amely során víz alatti edzésekkel, vagyis úszással próbálja visszanyerni régi formáját.