Hó szerelmesei! Randevú a Hősök terénél!

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 8. 13:16
A nyár vége nem jelenti a fesztiválszezon végét, csak annyit, mindössze a rövidnadrágot és napszemüveget cseréljük snowboardra és sílécre. De mindezt Budapest szívében? Gyere el november 11. és 14. között az 56-osok terére, ahol egy különleges alpesi síparadicsomban érezheted magad. Ekkor rendezik ugyanis a Monster Energy Budapest Fridge Fesztivált, melynek keretében a sí- és snowboardpályák, a havas lejtők és hütték hangulata egy 2 milliós nagyvárosba költözik, Kelet-Közép-Európában hazánkban elsőként.


A fesztivál leglátványosabb eleme egy 34 méteres ugrató rámpa lesz, amely magasabb, mint egy tízemeletes lakóház. Ennek tetejére a versenyzőket külön lift fogja szállítani. A rámpán 30-40 cm vastagságban áll majd a hó, és egy alácsövezett hűtőrendszer segít abban, hogy még tartósabb legyen a pálya.

Ez egy domboldalnyi, közel 200 tonna műhót jelent. A versenyek a trükkökről és látványról szólnak, így a legfontosabb a minél stílusosabb és szebb kivitelezés.

Itt lesz többek között a többszörös Air and Style győztes osztrák Stefan Gimpl és a tavalyi első helyezett Marco Grilc is feltűnik az ugratón! Akik a sízésre szavaznak, azok sem maradnak nagy nevek nélkül, mert jönnek a feltörekvő freeski legkomolyabb arcai is! Samy Carlsson, Simon Dumont, Jon Olsson és még sorolhatnánk. A hazai riderek közül Liptay Dávid, Truso Lukács és Csanaky Péter próbálja megvédeni a becsületünket.

Az ugrató melletti Nagyszínpadon, három kis színpadon és a PartyArénában a garantált a folyamatos lüktetés és pörgés, miközben a meleget adó töménnyel és forralt borral ugyanúgy garantált a jó hangulat, mint egy korsó jéghideg sörrel.

Kint a szabadban koncertet ad GRANDMASTER FLASH, DUB FX and CADE, a BRAINS, a TANKCSAPDA, a KOWALSKY MEG A VEGA, az ANIMA SOUND SYYTEM.  A PartyArénában pedig hajnali ötig olyan sztárok keverik a zenét, mint JAMES ZABIELA, OLIVER HUNTEMAN vagy CHRISS.

Öltözz fel és gyere ki a hóra!

További információkért látogass el a www. fridge.hu weboldalra!

Címkék: sieles