Futni fog, de ne fogadjanak Overdose-ra!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 14. 19:10
Elpatkolták, ám köszöni, most már jól van Overdose. A magyar lósport zászlóshajója, a világ egyik legismertebb és legelismertebb fenoménja vasárnap rajthoz áll és minden bizonnyal győzni is fog a Kincsem Parkban. Az érdeklődők ingyen láthatják őt, a futam előreláthatólag este hat körül kezdődik majd. A fogadókedvűeknek egy jó tanács: ne fogadjanak Overdose-ra...


...mert nem érdemes. Overdose annyira esélyes ezen a felkészülési futamon, hogy sok pénzért is csupán gombokat tehetne zsebre a játékos kedvű szurkoló. Igaz, a meglepetésre sem érdemes tenni, mert szinte borítékolható a csodaló sikere.

 

Persze, a ló négylábú és meg is botlik néha, de erről ebben az esetben inkább ne is beszéljünk. Pláne annak fényében, hogy a világ legjobb zsokéja, a belga Christophe Soumillon ül majd a nyergében a hétmilliós OTP Hungária Nagydíjon. Mi több, Soumillon maga kérte, hadd ülhessen fel a paripa nyergébe. Ez is sokmindent elárul...

 

Mikóczy Zoltán, a veretlen Overdose tulajdonosa a Sporttelevízióban adott nyilatkozatában egy kicsit a színfalak mögé is elkalauzolta a drukkereket.

 

„Hála Istennek, Overdose-zal minden a legnagyobb rendben, így ott lehet Magyarország eddigi legnagyobb összdíjazású versenyén. A ló egyébként teljes, huszonnégy órás felügyelet alatt áll, hiszen hatalmas kincsről van szó. Már tizenöt éve foglalkozom lovakkal, futtatom őket, az meg egy óriási szerencse, hogy éppen én akadtam rá Overdose-ra.”

 

Büszkeségünk vasárnap, az utolsó előtti futamban áll majd rajthoz a Kincsem Parkban, ami azt jelenti, hogy a délután kettőkor kezdődő versenynapon hozzávetőleg hat óra magasságában láthatják őt az érdeklődők. Aki élőben követné figyelemmel a viadalt, ingyen teheti meg.