Elindult a Griff HandyCap Körverseny

Létrehozva: 2012. július 4. 11:15
Beszámoló az 1. fordulóról: 2012. Június 30.-án, szombaton a tavalyi alkalmakhoz hasonlóan megrendezésre került a 2012-es handycap squash körverseny első fordulója.


 

A versenyen 22 játékos mérte össze a tudását remek hangulatban. A tavalyihoz hasonlóan most is részt vett rajta Szabóky Márton.

Gubi Ramón pedig az utolsó pillanatban mondta le a versenyt betegség miatt, helyére Rákóczy Kiss Richárd szállt be, beugróként, végül a legjobb 8 között végzett.

A döntőbe, a szokásosan bejutó Szabóky Márton mellett, az egyetemi évei után felfrissült Hackel Kristóf jutott be, aki végül az egyik szettben még megszorongatta Marcit, ám a második szettre már feljavult Marci játéka, így az simább győzelmet hozott.

A bronzmeccs igazi családi rangadóként alakult, hiszen apja-fia meccset láthattunk, Bíró Mihály és Bíró Balázs jóvoltából. Végül a fiatalabbik fél győzött, így Balázs lett a bronzérmes.

A vigaszágat az az Auer János nyerte, aki amatőrként aposztrofálta magát, ennek ellenére még Szabóky Mártont is megszorongatta a negyeddöntőben.

A következő forduló két hét múlva, 2012. július 14.-én kerül megrendezésre, várunk mindenkit szeretettel!

 

Az 1. forduló végeredménye:

1. Szabóky Márton

2. Hackel Kristóf

3. Bíró Balázs

4. Bíró Mihály

5-8.:

Rákóczi Kiss Richárd

Dencsi Dezső

Auer János

Michaletzky Máté

 

Vigaszág 1.: Auer János

Vigaszág 2.: Piroch Domonkos

 

Sorsolás és Eredmény

Képek: ITT és Facebookon

További részletek: ITT

Címkék: fallabda