Szánják-bánják a bunyót a kerékpárosok

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 10. 09:42
Rui Costa és Carlos Barredo is bocsánatot kért mindenkitől a Tour 6. szakaszának végén kialakuló verekedésért. Bár a videón Rui Costa kezében pillanthattuk meg a kereket, úgy tűnik, mégis Barredo volt a támadó, és a kerék valahogy átkerült a portugál kezébe.


A Facebook-on és a Twitteren a portugál és a spanyol sem nagyon talál mentséget tettére, bár Rui Costa hozzáteszi, hogy ő csak védekezett… (A bunyó videója és képei megtekinthetőek IDE KATTINTVA.)

Rui Costa nyilatkozata:

Soha nem történt velem hasonló egész életemben: Minden a szakasz végén kezdődött, amikor mindenki próbált jól helyezkedni a befutóra. Én nyugodtan mentem, mint mindig, amikor megelőzött Carlos Barredo, lerakott balról, majdnem a földre kerültem.

Felháborodtam, mondtam neki, hogy nézze meg hová megy, mert először csinálta ezt velem. Carlosnak nem tetszett ez, kikezdett velem, odavágott a bal lábamhoz, és így maradt minden.
A befutó után odajött, és üvöltözni kezdett velem hangosan, én hagytam. Utána megint jött, egy kerékkel támadott rám, és utána történt az, amit láthattak.

Már a buszban voltunk, lehiggadva, amikor Carlos hívta a csapattársamat, Rojast, beszélni akart velem, bocsánatot kért, és elismerte, hogy csúnyán viselkedett. Én is így tettem, és ennyiben maradtunk, elfelejtettük az egészet. Bocsánatot kérek mindenkitől a viselkedésemért, de értsék meg, hogy nehéz tétlenül hagyni, ha valaki megüt, és nem válaszolni. Védekeznem kellett.

Megpróbálom elfelejteni, ami történt, és a következő szakaszra koncentrálni. Még egyszer bocsánat, ez nem az én stílusom.

Carlos Barredo bocsánatkérése:

Annyit tehetek csak, hogy bocsánatot kérek a verekedésért minden kerékpársport-rajongótól, nincs mentségem arra, amit tettem. Már beszéltünk Ruival, túlléptünk rajta, verseny közben feszült az ember.

Köszönök minden üzenetet, ami mailen, telefonon, twitteren érkezett, mert igazán szomorú vagyok. Nem ilyen képet kell adnunk a kerékpársportról. Még egyszer bocsánat!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Videón a véres verekedés a Touron!
Vérre menő verekedést láthattak a szurkolók a Tour de France befutójának 6. szakasza után, amikor a portugál Rui Costa egy kerékkel támadott a spanyol Carlos Barredóra, majd egymás torkának estek......
Tovább a teljes cikkhez »