Protek szponzoráció az olimpia jegyében

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 10. 09:25
A ranglisták alapján jelenleg legjobb magyar triatlonista, Kovács Zsófia Protek kerékpárral készül az olimpiára. A hétvégi Bringaexpón a Protek-Ethicsport standjánál adták át azt a vázat, amellyel a neves olasz kerékpárgyártó támogatja a magyar triatlon versenyzőt a 2012-es Londoni Olimpiáig.


Antonio Carota, a cég tulajdonosa elmondta, hogy szeretnék, ha a Londoni Olimpián a Protek kerékpár is megjelenne. Kovács Zsófiára azért esett a választásuk, mert minden esélye megvan arra, hogy részt vegyen a 2012-es olimpián és sikereivel felhívhatja magyarországi kerékpárosok és triatlonosok figyelmét a Protek kerékpárokra is.

Az átadáson Zsófi nem lehetett jelen, miután Ausztráliában tartózkodik edzőtáborban, azonban a Skype segítségével kapcsolatot teremtett a Bringaexpóval. A magyar ranglistavezető megköszönte Carota úrnak a Protek támogatását és elmondta, hogy mindig csodálta az olasz kerékpárokat és nagy álma teljesült, hogy egy ilyennel edzhet és versenyezhet. Mindent megtesz, hogy kijusson a Londoni Olimpiára, ennek most már a kerékpár nem lehet akadálya.

A Pescara környéki Protek kerékpárgyár a kiváló olasz kerékpárkészítők hagyományait folytatja. Az igazi manufakturában minőségi országúti és MTB kerékpárokat gyártanak. Bővebb információ a Protekről a kapcsolódó cikkek között, valamint IDE KATTINTVA érhető el.

(forrás:triatlon.hu)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A kézműipar remekei Itáliából az expón
A márciustól Magyarországon is elérhető olasz manufaktúra, a Protek gyönyörű bringákkal érkezik a Bringaexpóra, hogy mindenki láthassa saját szemével, megfoghassa saját kezével, mi is a különbség a mestermunka és a konfekció...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Protek egyedi gyártás, Magyarországon is
Hamarosan új prémium-márka mutatkozik be Magyarországon, az olasz Protek manufaktúrával először a március első hétvégéjén sorra kerülő Bringaexpón találkozhatnak az érdeklődők, s természetesen közben Technikai Cikkek rovatunkban...
Tovább a teljes cikkhez »