Péntekig Tour-játék a limitált Polarért

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 21. 11:14, Utolsó módosítás: 2011. július 21. 11:42
Péntekig tippelhetsz a 98. Tour de France első három helyezettjére, és tiéd lehet a csúcskategóriás, limitált szériás Polar CS500 kerékpáros óra! A Tour de France designnal ellátott komputert az nyeri meg, aki először találja el a helyes sorrendet a Bringahíradó Facebook oldalán.


Mit tud a POLAR CS500 TdF: Pulzusmérés mellett, magasság és szintemelkedés, sebesség és távolságmérés, valamint fokos és százalékos emelkedőmérés van ebben a kompjúterben. Érdekessége a limitált szériának a megnövelt dupla memória, így 30 edzést tudunk tárolni az órában. Természetesen az órából feltölthetőek az adatok PC-re vagy MAC-re is, melyhez a Datalink stick-et a csomag tartalmazza. A CS500-as 2,4GHz-es frekvenciával dolgozik össze a pulzusmérő pánttal illetve a sebességmérővel, így kizárt az interferencia. Sebességmérője illetve pedálfordulatmérője legkönnyebb a piacon a maga 8 grammjával. 6 csapat használja idén a Tour De France-on a POLAR CS500-at, mely a TDF hivatalos órája is az idén.

A párizsi befutó összetettjére lehet szavazni, s aki elsőként eltalálja az összetett dobogót, az egy limitált POLAR CS500-ast vehet át Zerge boltjában.
A Facebookon szavazni a POLAR CS500 óráért péntek éjfélig lehet.

Tehát a hármas befutót kell eltalálni, vagyis az összetett első három helyezettjét sorrendben, amit kommentben kell beírni a megfelelő Facebook-poszthoz.

További információk a Zerge.info felajánlásával megnyerhető 69 900 Ft értékű Polar CS500 Tdf óráról IDE KATTINTVA érhetők el. (A csomag nem tartalmazza a pedálfordulat mérőt.) 

A májusi Giro-játékunk során tapasztaltak miatt ellenőrizni fogjuk, hogy valaki hányszor tippelt (hiába törli valaki korábbi tippjét, az eredeti rendszerüzenetből kikereshető, és így kizárásra kerülhet, aki többször tippel), ezért kérünk mindenkit, csak egyszer küldjön megfejtést. Utóbbi szabály azért fontos, mert sokkal nehezebb helyesen megtippelni a hármas befutót az első magashegyi szakasz előtt, mint mondjuk a verseny utolsó hegye után. Fontos, hogy a kommentben egyértelmű legyen a kerékpáros neve is, például egy sima „Schleck-et” nem tudunk elfogadni, lévén kettő van belőlük…

Attól a perctől kezdve, ahogy Facebook adatlapunkon megjelenik a poszt,  kommentben lehet tippelni. Az első játékos, akinek kommentjében a helyes hármas befutó szerepel, nyer. (Tehát nem sorsolunk!)

A nyereménnyel, a Polar CS500-zal kapcsolatban, amiből összesen csak 20 darab érkezett Magyarországra, IDE KATTINTVA érhető el információ.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tour de France játék csúcs Polar óráért!
Fokozódnak az izgalmak a Tour de France-on, holnap döntő hegyi szakaszra kerül sor, ahol először kaphatunk reális képet, ki nyerheti az összetettet. Holnap reggeltől egy csúcskategóriás, limitált szériás – Tour de France Edition...
Tovább a teljes cikkhez »