Niels Albert Colnagóra vált jövőre

Szerző: BHLétrehozva: 2011. november 5. 08:00
A cyclocross exvilágbajnok és belga bajnok Niels Albert a sportág aktív legendájához, Sven Nyshez hasonlóan Colnago kerékpárra vált 2012-től.


Csapata, a BKCP-Powerplus kötött új szponzori szerződést a klasszikus olasz márkával, Albert és társai a Cross Prestige csúcsmodellel lépnek át az újévbe. Niels Albert jelenleg két győzelemmel vezeti a sportág egyik legrangosabb sorozatát, a Superprestige-t, Nys a világkupában ál jobban. 2012-től még kiélezettebb lesz a harc, hiszen a gép ugyanaz lesz.

Érdekesség egyébként, hogy Nys egész profi pályafutása során Colnago bringákat hajtott (már a Rabobank csapatában is), és tapasztalatával, visszajelzéseivel segítette is a Cross Prestige tervezését (bár a rengeteg „ilyen-olyan” tapasztalatot inkább a Shimano alkatrészekkel kapcsolatban gyűjtötte, ami belekerült pár győzelembe…).



Colnago cyclocross kerékpárok Magyarországon is elérhetőek, bővebb információért KATTINTSON IDE, a hazai forgalmazó honlapjára!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A belga bajnok uralja a Superprestige-t
Az első forduló után a belga bajnok, Niels Albert ma délután megnyerte a rangos krossz-sorozat, a Superprestige második állomását is a belgiumi Zonhoven városában, Sven Nys és a világkupa-éllovas Kevin Pauwels előtt....
Tovább a teljes cikkhez »