Megújult 2011-re a BVSC bringás csapata

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 2. 10:09
A BVSC fennállásának 100. évfordulóján a kerékpáros szakosztály 55. szezonját kezdte meg idén. A zuglói bringások 2011-es fő támogatója az Orient 21 Futárszolgálat lett, a célkitűzés pedig a versenysportban való eddigihez hasonló helytállás mellett a szabadidős kerékpározás népszerűsítését célzó profil erősítése. A csapat új arculata és a 2011-es versenyzői keret a csapat által szervezett Pálya Edzőverseny-sorozat 4. fordulójának keretein belül mutatkozott be az elmúlt hétvégén a Millenárison.


A BVSC-Zugló-Orient 21 kerékpárosai a bajnoki számok során gyűjtött pontok alapján 2010-ben is az első helyre kerültek az országos pontrangsorban, így 2000-óta minden egyes évben az „Év pályacsapata” cím birtokosaként zárták a szezont. Cél, hogy 2011-ben ismét sikerüljön mindez, így a klub fő profilja továbbra is a pályasport lesz, emellett azonban találkozhatunk a BVSC-s versenyzőkkel az országúti bajnokságokon is. Kiemelt szerep jut továbbá 2011-ben a szabadidősporttal kapcsolatos közösségépítő tevékenységnek is.

A BVSC-Zugló-Orient 21 Kerékpáros Szakosztályának 2011-es versenyzői kerete a következő: Cserhalmi Noémi, Csire Sándor, Dani Jonatán, Domszky Péter, Fekete Anna, Fogt Linda, Gaál József, Hajdú Máté Olivér, Németh Anna Gréta, Halász Viktor, Holló Botond, Horváth Balázs, Juhász Balázs, László Attila, Lovassy Krisztián, Pusztai Csaba, Pretz Dániel, Riba Orsolya, Scherk Krisztián, Solymosi Márton, Szilágyi Sándor és Szombati András.



A szakosztály munkáját Pataki Ibolya szakosztályvezető mellett Venczli Krisztián, Bánhidi Ákos és Havasi Tamás segítik.

A hazai versenysportban való aktív részvétel mellett a klub tevékenységei közé tartozik emellett továbbra is a verseny- és rendezvényszervezés, így 2011-ben 7 fordulós pálya edzőverseny-sorozat, családi bringanap, futárverseny és Pálya Országos Bajnokság kerül megrendezésre a BVSC-Zugló Orient 21 szervezésében.

A kerékpáros szakosztály további támogatói:
Artevia, Electricbau Zrt., Fülöp kerékpárbolt, MÁV FKG Kft, Krizsanits Kft, Rudy Project

További információk:
http://orient21.hu/
www.bvsccycling.hu

Címkék: BVSCkerékpár