Három Valverde a dobogón!

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 8. 19:53
Alejandro Valverde szülővárosába érkezett ma a Vuelta mezőnye, hazai közönség előtt aranyszínű trikóban, a 26. helyen, a főmezőny elején ért célba a spanyol sztár. Az összetettben megőrizte vezető pozícióját, 7 másodperccel Evans előtt.



Aranyszínű trikóban Murciába érkezni nagyon külömleges volt, hatalmas érzés. Utána pedig a fiaimmal, Ivánnal és Alejandróval léphettem fel a dobogóra, egy újabb csodálatos  pillanat.

A szakasz meglehetősen nyugisan telt, mert a csapattársam, Fran Pérez benne volt a szökevénycsoportba, s mivel nem volt elöl az összetettben veszélyes versenyző, csak kontrolláltuk nyugodtan az eseményeket.

Kicsit belendítettem felfelé a Crestára, mert nagyon jól ismerem a lejtőt. Gyors és helyenként veszélyes. Elöl akartam lenni, biztonságosabb volt így, és arra is gondoltam, Samuel Sanchez talán támadni próbál, hogy visszahozzon néhány másodpercet.

Már csak egy szakasz van hátra a második pihenőnapig, folytatjuk tovább napról napra, meglátjuk, mi történik, sok van még hátra az egész Vueltából.