Gulyás Misi előszilveszteri bulija

Szerző: BHLétrehozva: 2011. december 29. 09:48
Ha azt írjuk, PEDALEaRth, vagy Indotrack, valószínű, hogy kevesebben kattintnak tovább, mintha csak annyit, hogy Gulyás Misi előszilveszteri bringás őrületet szervez 30-án, pénteken, a még csak éppen építési fázisba lépő első magyar fedett föld pályán, Csepelen!


A részletekről Misi tájékoztatott: Sok évnyi sportolás és munkálkodás után az Indoteck Group-pal (www.indoteck.hu) karöltve sikerül megvalósítanom ismét egyik gyerekkori nagy vágyam. Régi álmaimat most egy fedett föld pálya létrehozatala követi. A csepeli fedett csarnokban helyet kap egy BMX Cross szakág, a „line” is, és amint azt jól tudjátok, a BMX Olimpiai sportág! Itt Közép Európában sajnos nem sok ilyen pálya van, még az osztrák BMX/MTB válogatott is a közeli Senkvicébe jár edzeni. A kerékpársport számára szerintem ez a legfontosabb alap a fejlődéshez, hiszen a BMX Cross segítségével kerülhetnek leghamarabb (3 évesen) kapcsolatba a bringával sportszerűen a gyerekek.

Most viszont erről nem is szaporítom a szavakat tovább, beszéljünk a pénteki buliról! Óriási dolgokra az építés 0 fázisában nem kell számítani „csak” egy átfogó rendszerű kétkerekű őrületre, ahol mindenki kipróbálhatja magát néhány szakágban. Természetesen a Pumptrack-re és Gold Sprintre gondolok ez esetben, például a Buruczki Szilárd(MTB OX) vs. Prájczer Péter (BMX Cross) vagy Németh Kornél  (MX1) vs. Borsay Szabolcs (Dragszter), újságírók vs. interjú alanyok, MTB-sek vs. országútisok, legendák vs. titánok összecsapásokra és így tovább…

Biztos vagyok benne, hogy van e párbajoknak létjogosultsága, izgalma, mivel ez külföldön már bevált dolog és én is igyekeztem úgy kitalálni a szabályokat, hogy erő és ügyesség a kihívás során igazán arányos legyen. Itt nincs papírforma!

Bizakodom, hogy kilátogatsz a rendezvényre és vendégül láthatlak téged egy Hot Dog-ra, teára esetlegesen egy forralt borra. Ha van kedved és energiád a Karácsonyi evés, ivást ledolgozhatod, kipróbálhatod magadat valamelyik szakág pályáján!

Információk:
http://www.facebook.com/pages/Indotrack-Pedal-Area/270659346314493
http://www.facebook.com/events/237299113007498/

Címkék: kerékpár