Goss is az ausztrál profi csapatban

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 7. 12:44
Újabb hazai sztár jelentette be, hogy az ausztrál profi kerékpáros projektben, a GreenEdge-ben folytatja jövőre: az idei Milánó-SanRemo győztese, Matthew Goss.


A HTC-HighRoad 24 éves sprintere így kiléphet Mark Cavendish árnyékából, a tervek szerint az új formáció első számú sprintere lesz, és Goss nem is titkolja, hogy döntésében fontos szerepet játszott, hogy megmutathassa, mire képes kapitányként, készen áll a feladatra.

Goss érkezésével már 17 fősre duzzadt a GreenEdge sora, és egyre félelmetesebb expressz kezd kirajzolódni, amely a jelenlegi legjobb csapatokkal is felveheti majd a versenyt a hajrákon. A menedzsment is komoly erősítést kaphat, a hírek szerint a Leopard-Trek jelenlegi csapatvezetője, Bryan Nygaard is az ausztrál projektben köthet ki a Leopard és a Radio Shack egyesülése után.

A GreenEdge eddigi szerzeményei:Michael Albasini (HTC-Highroad), Daniel Teklehaimanot, Tomas Vaitkus (Astana), Robbie McEwen (Radio Shack), Baden Cooke (Saxo Bank-SunGard), Svein Tuft (Spidertech), Simon Clarke (Astana), Simon Gerrans (Sky), Matthew Wilson, Cameron és Travis Meyer, Jack Bobridge (Garmin-Cervélo), Stuart O'Grady (Leopard-Trek), Jens Mouris (Vacansoleil-DCM), Pieter Weening és Sebastián Langeveld (Rabobank).

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Világbajnokok az auszi bringa-projektben
Az ausztrálok idén is elővették a „nemzeti” profi gárda létrehozására irányuló projektet, Shane Bannan csapata GreenEdge néven formálódik, és már az átigazolási időszak első napjaiban világbajnokok szerződtetéséről érkezett hír....
Tovább a teljes cikkhez »