Giro-játék: Tippelj a győztesre és nyerj

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 7. 14:23
Partnereink jóvoltából folyamatos játékra invitáljuk kedves olvasóinkat a Giro d’Italia időtartama alatt, naponta lehet tippelni a szakaszgyőztesre, és a három hét alatt végig megtippelhető, ki áll majd fel az összetett dobogóra.


A játék a Bringahíradó Facebook adatlapján zajlik – aki még nem tette, jelölje be ismerősként – de természetesen ezzel egy időben portálunkon is minden nap kihirdetésre kerül. A napi nyeremények hasznos kellékek, vásárlási utalványok lesznek, a fődíjak pedig értékes bringás cuccok.

Az igazságos elbírálás érdekében a gyorsaság dönt majd, a játékszabályok a következők:

Napi játék – ki nyeri a szakaszt?

Attól a perctől kezdve, ahogy Facebook adatlapunkon megjelenik a poszt – ennek nem lesz fix időpontja, lehet reggel, de lehet a befutó előtti egy-két órában is – kommentben lehet tippelni a szakaszgyőztesre, a kerékpáros teljes nevével, csapatának feltüntetésével.
Az első három játékos, akinek kommentjében a győztes neve szerepel, nyer. (Tehát nem sorsolunk!) Nem fogjuk ellenőrizgetni, de mint úriembert, kérünk mindenkit, lehetőleg egyszer, egy nevet tippeljen.

Az első három helyes megfejtőt megkérjük, hogy küldjön el üzenetben - még aznap éjfélig - egy saját maga által választott jelszót, amit mi továbbítunk a nyereményeket felajánló partnerünk felé, akinek boltjában – nevet és jelszót bemondva – hét napon belül átvehető a nyeremény.

Játék a fődíjért – ki állhat a dobogóra?

Hasonlóan a napi játékhoz, ugyancsak a Facebookon zajlik majd a küzdelem, a főnyereményekért – ezek már jóval értésesebb díjak lesznek – a hármas befutót kell eltalálni, vagyis az összetett első három helyezettjét sorrendben, amit szintén kommentben kell beírni a megfelelő poszthoz.

Szintén a három leggyorsabb nyer, itt viszont ellenőrizni fogjuk, hogy valaki hányszor tippelt (hiába törli valaki korábbi tippjét, az eredeti rendszerüzenetből kikereshető, és így kizárásra kerülhet, aki többször tippel), ezért kérünk mindenkit, csak egyszer küldjön megfejtést. Utóbbi szabály azért fontos, mert sokkal nehezebb helyesen megtippelni a hármas befutót a verseny első napját, mint mondjuk a huszadikon…

Hogy mik lesznek a főnyeremények? Hamarosan kiderül…

A Giro d'Italia hírei új alrovatunkban: KATTINTSON IDE!