Fejes Gábor nyerte a Kínok Kínját

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 15. 20:29
Fejes Gábor nyerte a nevére nem először rászolgáló Kínok Kínja országúti kerékpárversenyt Esztergomban. A bajnai dombok között kijelölt 120 kilométeres távon történtekről a Bátorfi Agria KTK versenyzője így nyilatkozott:


"A verseny első felében, 40 kilométer körül történt egy nagy bukás egy lejtős részen, aminek következtében megszakadt a sor, én akkor legelöl voltam, csak a nagy csattanást hallottam. Kezdett nyúlni a sor, befújt az oldalszél is, elöl húzni kezdtük a tempót.

Végül ötünknek sikerült elszakadni, Lovassy Krisztiánnak és Simon Péternek az Ora Hotels-ből, Vígh Zotánnak (Aegon Cycling Team) és Kiskó Gábornak (Bianchi). Később megkezdődtek a lószolgatások, de az Ora Hotels-eseknek nem sikerült meglépni, sőt, egy emelkedőn Lovassy meg is úszott.

Már túl féltávon Simon Péter esett nagyot, ezután hárman maradtunk elöl Vígh-gel és Kiskóval. A verseny végéhez közeledve, a tarjáni emelkedőn intettem nekik búcsút, innentől egyedül haladtam a célig."

ABSZOLÚT VÉGEREDMÉNY:
1. Fejes Gábor Team Bátorfi AKTK 3:01:43
2. Vigh Zoltán Aegon Cycling Team 0:00:04
3. Kiskó Gábor Bianchi Club KE 0:03:33
4. Buruczki Szilárd Magellán Kõbánya TC 0:03:45
5. Bernárd Bendegúz Ora Hotels-Carera 0:04:17
6. Jordán Péter Balaton-Party KE 0:06:50

Abszolút eredménylista: KATTINTSON IDE!

Korcsoportos eredménylista: KATTINTSON IDE!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kínok Kínja: fél óra várakozás a mentőre
Sporteseményen megengedhetetlen közjáték zavarta meg a Fejes Gábor (Bátorfi Agria-KTK) győzelmével véget érő Kínok Kínja országúti kerékpárversenyt Esztergomban, és nagyon-nagyon örülhetünk, hogy használhatjuk a „közjáték”...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Küzdelem az elemekkel – Kínok Kínja
Az időjárás jelentősen megnehezítette az idei Kínok Kínja indulóinak dolgát, lévén, hogy ködös, felhős idő várta őket a rajtnál, majd röviddel a rajtot követően elkezdett esni az eső és lehűlt a levegő. A versenyen az AEGON...
Tovább a teljes cikkhez »