Contador már a dobogón Portugáliában!

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 18. 18:27
Hiába szabadkozott a doppingügyében a spanyol szövetség által a héten felmentett háromszoros Tour-győztes Alberto Contador, hogy nincs olyan formában, mint a korábbi években ilyenkor, mégis dobogós pozícióban érkezet az Algarvei Körverseny királyetapján.


A vasárnapig tartó, UCI 2.1 kategóriás verseny harmadik, Tavira és Malhao közötti 179.2 kilométeres szakaszát a brit Stephen Cummings nyerte, Contador a 3 kilométeres kemény emelkedő tetejére a győztessel azonos idővel érkezett, összetettben pedig a második a Sky versenyzője mögött.

A verseny minden bizonnyal a vasárnapi, 17,2 kilométeres időfutamon dől majd el, melynek eredményéről természetesen beszámolunk majd. Contador körül egyébként zajlik az élet felmentése óta, a legutolsó fontos hír, hogy a Giro d’Italia versenyigazgatója, Angelo Zomegnan megerősítette, hogy szívesen látja a világ legjobb GT-menőjét az olasz körversenyen.

(Alberto Contador doppingügyével kapcsolatos további hírek a Bringahíradó főoldali és az Országút rovatban kiajánlott boxokban)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Contador 28. lett Portugáliában – fotók
Egy nappal azután, hogy a spanyol szövetség felmentő ítéletet hozott doppingügyében, a háromszoros Tour-győztes Albereto Contador ma már Portugáliában versenyzett az Algarvei Körversenyen, ahol a 28. helyen ért célba....
Tovább a teljes cikkhez »