Bodrogi László exkluzív a Dauphine-ről

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 10. 11:41
Remekül hajtott tegnap a nyolnapos Dauphine Liberé harmadik szakaszán, a 49 kilométeres egyenkénti időfutamon Bodrogi László, a Katyusa kerekese, a 9. helyet megszerezve Janez Brajkovic mögött.


A verseny helyszínén volt Vass László, aki exkluzív képeket küldött Laciról, aki először mutatta meg idén oroszlánkörmeit igazán nagy versenyen. Az idén már francia licenccel versenyző kerekes most gőzerővel készül a francia időfutam bajnokságra, amire két hét múlva kerül sor.

Egy jó szereplés, esetleges győzelem vb-indulást jelentene Laci számára Ausztráliában, a francia válogatott színeiben, tavaly ez a francia szövetség szabályrendszere miatt még nem volt lehetséges.

Vass László
Melegítés közben Fotó: Vass László

Bodrogi a Dauphine időfutamán legjobb franciaként végzett, ami remek előjel a bajnokság előtt, ráadásul a pálya egy nagyon kemény, helyenként 15%-os emelkedőt tartalmazott a táv első felében, ami nem kedvezett számára.

Vass László
A rajtemelvényen Fotó: Vass László

Ehhez képest a táv második felében futott ideje alapján a dobogóért lett volna harcban a Katyusa kerekese, megtartva régi jó szokását: remekül beosztva erejét.

Vass László
Start! Fotó: Vass László

Laci ránézésre is jó formában van, nem küzd súlyfelesleggel, és az elkövetkezendő két hétben reméljük, tovább javul az állapota.

Vass László
Befutó Fotó: Vass László

A Dauphine összetettjében a 28. helyre jött fel a Katyusa kerekese, a hétvégi hegyi szakaszok viszont már inkább az edzésről, kilométergyűjtésről szólnak majd versenykörülmények között.

Vass László
A Katyusa háttér Fotó: Vass László