Alberto Contador megnősült!

Szerző: BHLétrehozva: 2011. november 5. 18:24
Napjaink legjobb GT-menője, a háromszoros Tour de France- és kétszeres Giro d’Italia győztes spanyol Alberto Contador ma délben megnősült, otthonában, a Madrid külterületén fekvő Pinto városában vette feleségül Macarena Pescadort, a Santo Domingo de Silos templomban.


Bár a spanyol bringás sztár egyelőre élvezheti még a mézesheteket, november végén sorsdöntő meghallgatás vár rá a nemzetközi sport döntőbíróság előtt, a 2010-es Touron produkált klenbuterolra pozitív doppingmintája ügyében.

A doppingügy első körében hazája szövetsége felmentette – elfogadva védekezését, hogy a tiltott szer szennyezett hússal került szervezetébe, de a nemzetközi szövetség (UCI) és a doppingellenes világszervezet (WADA) fellebbezett a döntés ellen. Contador az olasz Gazzetta dello Sportnak nemrégiben tett interjújában tömören így fogalmazott ezzel kapcsolatban: „Ha nem tettél semmi rosszat, nincs mitől félned.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elítélik karácsonyra Contadort?
A lausanne-i Sport Döntőbíróság a nemzetközi és a spanyol sportági szövetségekkel (UCI és RFEC), valamint az antidopping világszervezettel, a WADA-val egyetértésében kijelölte a háromszoros Tour-győztes spanyol Alberto Contador...
Tovább a teljes cikkhez »