A világbajnok a Tour-győztes csapatában!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 9. 19:46
A regnáló országúti világbajnok, Thor Hushovd az idei Tour de France győztese, Cadel Evans csapatába, a BMC-be igazol a következő szezontól.


Érdekesség, hogy a Touron két szakaszgyőzelmet is szerző, valamint a sárga trikót is viselő „norvég óriás” a harmadik regnáló világbajnok, akit leigazol az amerikai WorldTour-gárda, hiszen Alessandro Ballan és Cadel Evans is világbajnokként érkezett a csapathoz. A 33 éves Hushovd a következőket mondta leendő csapatáról, ahová 2014-ig szerződött:

"A BMC nagyon komoly csapat, ahol minden jól szervezettnek tűnik, Látszik, hogy képesek tervszerűen együtt dolgozni a fontos versenyeken. Mindenki tudja a dolgát, ami nagyon jó. Az én legfőbb célom még mindig a Paris-Roubaix. A BMC-ben remek versenyzők vannak, akik segíthetnek nekem, vagy akiket én segíthetek, ha úgy kívánja a csapatérdek."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az olasz bajnok a spanyol Movistarnál
Az olasz országúti bajnok, Giovanni Visconti jövőre ott lehet a legfontosabb kerékpárversenyeken, ugyanis néhány év másodosztály után 2012-re WorldTour-gárdához, a spanyol Movistarhoz igazolt a Pro-Continental státuszú Farnese...
Tovább a teljes cikkhez »