Talmácsi saját kezébe veszi sorsát

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 11. 16:08
Egy kérdésre igen, egyre viszont nem kaptunk választ Talmácsi Gábor ügyében, aki csütörtöki közleményében elárulta, nem tudja melyik istállónál folytatja karrierjét, de marad a gyorsaságimotoros-vb Moto2-es kategóriájában. A magyar pilóta meglepő bejelentést tett, miszerint hosszú évek után szakít menedzsmentjével. Sajtóértesülések szerint jövőre a Jack & Jones istállóhoz igazol, amely az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozik.


„A folytatást illetően még semmit nem szeretnék bejelenteni. Hétvégén utazok Barcelonába, ahol nagyon várom Suter váz próbáját, amit én is kifejezetten jónak tartok – kezdte nyilatkozatát a jeleneg istállót kereső Talma, aki ezután jelentette be a szakítást."

„Nagyon bízom benne, hogy versenyképes csapattal, megfelelő háttérrel szállhatok jövőre harcba. A következő év azonban más szempontból is mérföldkőnek számít majd, hiszen támogató háttércsapat nélkül, érdekeimet saját magam képviselve, hatalmas bizonyítási vággyal a szívemben vágok neki a 2011-es versenyzésnek."

„A Faster Management minden tagjának, különösen Stefanonak ezúton szeretném kifejezni őszinte elismerésemet és köszönetemet azért a munkáért, amivel a hosszú évek során a versenyzésemet segítették. Egyúttal köszönöm támogatóimnak, hogy továbbra is feltétlen bizalmukról biztosítottak."

Stefano Favaro nem árulta el a szakítás okát, kifejezte örömét, hogy a magyar pilótával dolgozhatott együtt és további sok sikert kívánt neki. Hogy pontosan melyik istállónál és milyen körülmények között folytatja az idei szezont a hatodik helyen záró Talmácsi az rövid időn belül kiderül, egy biztos, határidő előtt leadta nevezését a Moto2-be.

Mindenesetre a Jack & Jones istálló a 2010-es idényben Talma kategóriájában Kenny Noyes, Joan Olivé párossal szerepelt, előbbi 22 ponttal az összetett 24. helyén zárt, igaz a Francia Nagydíjról az élről rajtolt, utóbbi 15 futamon indult és pontot sem szerzett.