Talmácsi nem ír alá a Superbike-teamhez

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 14. 12:39
Egyelőre sem szerződés-aláírás, sem további motorozás nem lesz a Superbike-ban Talmácsi Gábor számára. Az elmúlt napokban a magyar fiú a Team Pedercini vendégszeretetét élvezte, úgy volt, hogy csütörtökön is motorra pattan, azonban az időjárás végül közbeszólt. Elsőként a csapat szerződtetett versenyzője, Roberto Rolfo körözött a pályán, majd mikor honfitársunkra került volna a sor, esni kezdett az eső. Talma úgy fogalmazott, mivel már biztos, hogy nem ír alá, szombaton átengedi a helyet Rolfónak.


"Az eddigi 3 tesztnapból az időjárás miatt több volt a kényszerpihenő, mint a motorozás, amit nagyon sajnálok, hiszen senki sem így tervezte a dolgot - áll a 2007-ben, 125 köbcentis kategóriában világbajnok motoros nyilatkozatában a formula.hu-n. - Mivel már biztos vagyok abban, hogy nem lesz közöttünk szerződés-aláírás a Pedercini csapattal, nem szeretném elvenni Robertotól a felkészülési lehetőséget, hiszen én csak vendég résztvevőként vagyok a teszten, éppen ezért holnap már nem ülök motorra."

"Versenyzőként pontosan tudom mennyire fontos ez az időszak a pilótának és a csapatnak egyaránt, ráadásul ezzel a motorral február végén már világbajnoki futam vár rájuk. Összegezve a történteket: élmény volt kipróbálni egy superbike motort. Köszönöm a csapatnak és a Kawasaki gyárnak ezt a lehetőséget, ami egyben egy feltöltődés is volt számomra."