Magyarországra költözött a motoros-vb!

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 7. 17:26
Tóth Imre és csapattársa, Mattia Pasini szombaton és vasárnap nyílt napot tart, melyen sztárok részvételével kívánják népszerűsíteni a motorversenyzést. Az érdeklődők megtekinthetik majd az Aprilia RSV4-esét és streetfighterösök bemutatóját is. Az eseményről honlapunk online közvetítésben számol be szombat 15 órától 19:30-ig.


A gyorsaságimotoros-világbajnokságon érdekelt Tóth Imre és Mattia Pasini ezúttal nem versenykörülmények között, hanem pályán kívül csikorgatják a kerekeket hétvégén egy törökbálinti bútoráruház parkolójában.

A szombati egész napos rendezvényen megtekinthető lesz a motoros Aprilia RSV4-ese, emelett streetfighterösök bemutatójával igyekeznek lenyűgözni a látogatókat.

A szervezők igazi sztárparádéval kecsegtetnek, akik nemcsak felülhetnek Imi méregdrága paripájára, hanem saját motoros tudásukat is megvillantathatják egy-egy robogón a bóják rengetegében.

A vállalkozó szellemű sztárok között nem mások, mint: Bakács Tibor Settenkedő, Torres Dani, Sándor Orsi, Erdőhegyi Brigitta, Viva Zola, Balogh Edina, Maksa Zoltán, szerepelnek. A jó hangulatú délutánon ételből, italból, és természetesen vakuvillogtatásból sem lesz hiány.

Az eseményről szombat 15 órától 19:30-ig élő közvetítésben számolunk be.

$$stream$$