Az eső betett Talmácsinak

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 10. 17:30
Noha Talmácsi Gábor megérkezett Malajziába, ám az eső közbeszólt, így első superbike-os tesztnapját törölni kellett.


Talmácsi Gábor vasárnap délelőtt szerencsésen megérkezett Malajziába. A hosszú út ugyan kissé kimerítette, de hatalmas lelkesedéssel várta, hogy kipróbálhasson egy superbike versenymotort. A mai teszt azonban elmaradt. Pontosabban Roberto Rolfonak sikerült 4 kört megtenni, de azt követően monszun jellegű eső zúdult a pályára, ami lehetetlenné tette a további motorozást.

A Team Pedercini három motorral érkezett erre a tesztre, két Superstock1000 és egy Superbike1000 géppel. Utóbbit teszteli felváltva Talmácsi és Rolfo. A motor készen áll, hiszen az eső miatt alapos munkára volt idejük a szerelőknek a boxban.

„Délelőtt kemény munka folyt a boxban, mire azonban végeztek a szerelők, az eső szólt közbe és nem tudtam motorra ülni – nyilatkozta Talmácsi Gábor. – Egy nap ugyan füstbe ment abból a szempontból, hogy nem tudtam motorozni, viszont így legalább alapos munkára volt idejük a mérnököknek. Várom a holnapot, és remélem, a szokásos délutáni maláj eső messzire elkerüli a pályát és környékét."