KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KERÉKPÁR"
Holland arany, Pelikán 61. lett 2013. szeptember 24. 17:14 Címét megvédve a holland Ellen van Dijk nyerte a nők egyéni időfutamát a firenzei országúti kerékpáros világbajnokságon.
 
II. Michelin Bringafesztivál - videó 2012. május 31. 18:57 Második alkalommal rendezték meg a szabolcsi megyeszékhelyen, a Michelin Bringafesztivált.
 
Világbajnokkal versenyzett Buruczki 2012. március 29. 11:52 Buruczki Szilárd (Merida Kőbánya TC) a világbajnok Jaroslav Kulhavy mögött 8,5 perc hátránnyal a 27. helyen zárta az ausztriai Langeloisban rendezett nemzetközi (UCI C2 kategóriás) mountain bike versenyt.
 
Nem talált csapatot, visszavonulhat 2012. március 7. 19:55 Bár tavaly még az országúti kerékpározás elitkategóriájában, a Pro Tour-sorozatban szereplő Lampre csapatában versenyzett, idén egyelőre nem talált magának csapatot Szeghalmi Bálint, aki így visszavonulhat.
 
Contador beköszönt Argentínában! 2012. január 26. 18:31 A háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador megvillant az Argentínában, megnyerte a Tour de San Luis hegyi befutóval végződő harmadik szakaszát Levi Leipheimer előtt, és az összetettben is átvett a vezetést.
 
Elsőként bicikliháton a Déli-sarkon 2012. január 14. 11:22 Elsőként készül bicikliháton meghódítani a Déli-sarkot egy népszerű brit gyermeksorozat műsorvezetője: Helen Skelton idén január negyedikén vágott neki az erőt próbáló kihívásnak egy speciális "jégre szabott kerékpáron".
 
Gulyás Misi előszilveszteri bulija 2011. december 29. 09:48 Ha azt írjuk, PEDALEaRth, vagy Indotrack, valószínű, hogy kevesebben kattintnak tovább, mintha csak annyit, hogy Gulyás Misi előszilveszteri bringás őrületet szervez 30-án, pénteken, a még csak éppen építési fázisba lépő első magyar fedett föld pályán, Csepelen!
 
Philippe Gilbert az év sportolója 2011. december 20. 08:06 A fantasztikus klasszikus-győzelmeinek köszönhetően a profi kerékpáros világranglista élén záró Philippe Gilbert hazájában, Belgiumban bezsebelte az „év sportolója” elismerést is, sorozatban harmadszor.
 
Napirenden a Kerékpáros KRESZ 2011. december 12. 13:22 A 2010. évi KRESZ módosítás, különösen annak kerékpárosokra vonatkozó részei immár második éve okoznak értelmezési problémákat mind a kerékpárosok mind a többi közlekedő körében. A McDonald’s BringaMánia programot szervező Vuelta Sportiroda munkatársai elhatározták, hogy elméleti vitát kezdeményeznek a témában.
 
Evans még két Tourt igér! 2011. december 1. 11:14 Ahogy a legnagyobb eredményeket szállító sportolók esetében lenni szokott, A Tour de France ausztrál győztese, Cadel Evans számára is besűrűsödött az élet karácsony előtt. Nemrégiben egy „év sportolója” szavazáson nyert hazájában, pár nappal később pedig egy darwini sajtótájékoztatón is megszólalt, ezúttal jövőbeni terveivel kapcsolatban.
 
Következő »