Sebzett ellenfél vár Fucsovicsra

Létrehozva: 2014. október 12. 12:56
A bécsi férfi tenisztorna főtáblájáért harcol Fucsovics Márton, akire papíron jobb, ám mégis sebzett ellenfél vár.


  • A bécsi fedett pályás tenisztorna selejtezőjének utolsó fordulójában a világranglista 186. és 138. találkozik.
  • Brands megjárta már kis híján a top50-et a világranglistán, jól szervál, Roger Federert is legyőzte már tavaly. Az idei éve feltűnően gyengére sikerült, a háttérben betegség áll. Mononukleózissal küzdött, emiatt három hónapot hagyott ki, az utolsó mérkőzését még júliusban játszotta. Sikeresen visszatért szombaton Bécsben, de egy neve nincs játékost vert meg.
  • Fucsovics óriási tehetség volt, az ifjúságiak között a legnagyobb tornákat is megnyerte, ám a felnőttek között csak lassan vetette meg a lábát. Az idén azonban szépen halad, zömében kisebb tornákon voltak komolyabb menetelései, elődöntők, néhány döntő is. Legutóbb Romániában besült, de előtte Szlovákiában remekelt, a hetet egy kétesélyes mérkőzés megnyerésével kezdte.
  • Papíron Brands a jobb, rutinosabb játékos kettejük közül, ám betegségből felépülve, három hónapon át versenyszerű tenisz nélkül sebezhető. Fucsovics feltörekvő játékos, kezdheti elhinni, hogy van keresnivalója a legjobbak között, így a német ellen is lehet esélye, és az oddsa is szépen esik.
  • Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!