Barbie babát csináltak a teniszsztárból

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 8. 15:42
Elizabeth Taylor vagy éppen Oprah Winfrey nyomdokaiba lépett Kim Clijsters! Az egyik játékgyártó cég ugyanis a korábbi világelső teniszezőről és kislányáról mintázta legújabb Barbie babáit. Aki szeretné beszerezni a csinos belga klasszis lekicsinyített mását, annak közel húsz dollárt kell leszurkolnia érte. A szülés után US Open-diadallal visszatért Clijsters az első női sportoló, aki „modellt állt" a gyártó cégnek.


Hazája büszke lehet a 26 éves hölgyre. Ő volt az első belga teniszező, aki GS-versenyt nyert; az első, akit világelsőként ünnepelhetett hazája. Sőt, tavalyi sikere az amerikai nyílt teniszviadalon szintén történelemkönyvbe illő történet. Közel harminc éve, 1980-ban fordult elő utoljára, hogy valaki anyaként ünnepeljen GS-győzelmet. 

A világ egyik legnagyobb játékgyártó cége úgy gondolta, Clijsters példaként állítható a gyermekek elé. Nemcsak sportolói pályafutása, hanem családcentrikussága és életvitele is kifogástalan. 

Más kérdés, hogy a Barbie alkata nem feltétlenül hasonlít Clijsters testfelépítésére. Például a miniteniszező lába meglehetőségen vékonyra sikeredett annak ellenére, hogy Kim az életben izmos és erős alsó végtaggal rendelkezik. 

Raádásul, aki kifizet 20 dollárt, megkapja mellé Jadát, Clijsters kislányának miniatűr mását is. Babára fel!
im.rediff.com
...és ugyanők élőben Fotó: im.rediff.com