Nyereséges futballfogadás: bevezetés

Létrehozva: 2014. július 22. 00:08
Cikksorozatunkban a sikeres sportfogadás témaköreit dolgozzuk fel, kezdve az alapoktól, a fogadási fajtáktól, a mérkőzéseket befolyásoló, a fogadó fejében lejátszódó megannyi tényezőn, továbbá a pénzkezelés témakörein át egészen a fogadási rendszerig. Célunk a publikálással csakis és kizárólag a segítségnyújtás. Bevezetés.


BEVEZETÉS:

A labdarúgás egy nagy iparág, és az erre épülő fogadási biznisz a leggyorsabban növekvő üzletág az interneten. A fogadás egy komoly dolog, mert pénzt használunk hozzá! Senki sem fogad azért, hogy veszítsen, de vajon hányan tudják, hogy miként kell nyerni, és hányan nyernek folyamatosan?

A siker érdekében mindenkinek át kell esnie a fájdalmas „próba-hiba” folyamaton. Tanulni a hibáinkból sokszor költséges, de felejthetetlen és felbecsülhetetlen élmény. Mindazonáltal tanulni mások hibáiból egyszerre olcsóbb, és előnyösebb.

Jöhet egy időszak, mikor a játékos csak próbálkozik, és hibázik, mielőtt elkezd folyamatosan nyerni. A szerzőknek öt évükbe telt, mire megtanulták, hogy mi miatt mehet rossz irányba a fogadás, és hogy hogyan lehet ezt korrigálni, hogy minden jóra forduljon.

Célunk, hogy segítsünk neked fejlődni a fogadások terén, és hogy folyamatos jövedelemhez juttasson. Sosem késő tanulni, ezért arra bátorítunk, hogy akkor is olvass minket, ha már több éves fogadási rutinod van.