"Wenger hibázott, rosszul igazolt"

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2014. november 25. 18:07
Arra kérte Aliser Uszmanov, az Arsenal második legnagyobb részvényese Arsene Wengert, a labdarúgócsapat francia edzőjét, hogy tanuljon a hibáiból.


"Mindenki követhet el hibákat, így ő is. Tisztában vagyok vele, hogy a kor előrehaladtával egyre nehezebb elismerni a hibáinkat" - fogalmazott az üzbég származású orosz üzletember a CNBC amerikai televízióban.

"A csapat rendelkezik a megfelelő potenciállal, de az elkövetett hibák kritikai kiértékelése nem történik meg, noha erre a klubnak szüksége lenne - folytatta a részvények csaknem harminc százalékával rendelkező Uszmanov.

"Csak akkor tudunk a hibáinkon túllépni, ha elismerjük azokat. Ezt kívánom a klubomnak" - mondta a Nemzetközi Vívószövetség (FIE) elnöki posztját betöltő üzletember, hozzátéve ugyanakkor, hogy "Arsene Wenger az egyik legjobb edző a világon".

A londoni csapat 1982 óta nem kezdte ilyen rosszul a bajnokságot, 12 forduló után csak a nyolcadik helyen áll, 15 ponttal lemaradva az éllovas Chelsea-től. A 65 éves Wenger 1996 óta irányítja az Arsenalt.

FOGADNÁL? IDE KATTINTS!