Védik a lesüllyedt spanyolokat

Létrehozva: 2014. november 19. 15:35
Ki hitte volna? Az elmúlt fél évtizedben szinte verhetetlen spanyol labdarúgó-válogatott 2014-ben 12 meccsen ötször szenvedett vereséget, így Németország is lelépte kedden az utolsó percekben. A kapitány védi fiait.


A nyári világbajnoki kudarc ellenére megerősített Vicente del Bosque nem aggódik amiatt, hogy az utolsó kilenc meccsen már ötödször kapott ki a La Roja, ahogy fogalmazott, megvan a magabiztosság benne és játékosaiban is.

Toni Kroos a 89. percben végezte ki az Európa-bajnoki címvédőt Vigóban, első hazai vereségét mérve a hispánokra a rutinos edző irányítása alatt. A jelen sötét, de a jövő reményteljes, ha hiszünk a Real Madrid korábbi trénerének.

"Átalakulásunkat éljük, és szeretnénk a jövőbe is optimistán tekinteni - jelentette ki újságírók előtt. - Nem vagyunk valami elégedettek a keddi végeredménnyel, de egyetérthetünk abban, hogy egy kiegyenlített mérkőzést játszottunk."

"Helyenként megmutattuk, hogy képesek vagyunk lejátszani a világbajnokot a pályáról, ugyanakkor el kell ismerni Toni Kroos találatát" - tette hozzá Del Bosque, akivel legközelebb Ukrajna ellen lép pályára Eb-selejtezőn az együttes.