Vb-bronzérmes védő a Lazióban

Szerző: MTILétrehozva: 2014. július 29. 12:20
A Lazióban folytatja pályafutását Stefan de Vrij, a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon bronzérmes holland válogatott védője. Holland sajtóértesülések szerint a 22 éves futballista 8,5 millió euró (2,6 milliárd forint) ellenében szerződik Olaszországba a Feyenoordtól, amely több kulcsjátékosától vált már meg a mostani átigazolási időszakban.


De Vrij - aki minden vb-mérkőzésen pályára lépett, a spanyolok elleni 5-1-es siker alkalmával pedig gólt is szerzett - kedden vesz részt az orvosi vizsgálaton Rómában, s öt évre szóló ajánlatot kap a Laziótól, amely mindezt saját Twitter oldalán jelentette be.

A 19-szeres válogatott De Vrij 2009 végén mutatkozott be a Feyenoordban, amelynek színeiben 135 bajnoki meccsen 7 gólt szerzett.

A Feyenoord - amely szerdán Bajnokok Ligája-selejtezőt játszik a török Besiktas ellen - a nyáron már eladta Graziano Pellét a Southamptonnak, válogatott futballistái közül pedig Bruno Martins Indit az FC Portónak, Dary Janmaatot pedig a Newcastle Unitednak. Ezekből az átigazolásokból a holland média információi szerint 32 millió euróhoz (9,8 milliárd forint) jutott a rotterdami klub.

Címkék: stefan_de_vrij