Van Gaal: Most már tudok mosolyogni

Létrehozva: 2014. november 23. 18:03
Eltalálta a védekezést, ez volt a legfontosabb Louis van Gaal számára azután, hogy a Manchester United 2-1-re legyőzte az Arsenalt a Premier League 12. fordulójának rangadóján.


A Vörös Ördögök biztatóbbnak tűnnek, mint egy évvel ezelőtt, de addig képtelenek megindulni, amíg a hátsó alakzat ennyire sok hibát vét, és ennyire sok hiányzóval kénytelen számolni a holland menedzser.

"Ha az Arsenal az első 20 percben betalált volna, akkor most azon rágódnának, miért három védőt küldtem a pályára, így azonban nevethetek" - summázott Van Gaal. Joggal, hiszen az ifjú Paddy McNair és Tyler Blackett volt Chris Smalling partnere az Emirates-ben, míg Antonio Valencia és Luke Shaw besegített a két szélről.

"Magabiztos voltam, hogy jól döntöttem, és a tények igazolták a helyességet. Egy edző élete már csak ilyen, az eredmény mondja meg, hogy megfelelően határozott vagy sem. Megmondom őszintén, túl sok esélyem nem volt, hiszen nincs rendelkezésre álló játékosom. És nézzék meg, milyen fiatalokkal álltunk helyt" - folytatta az örömteli szavakat.

"Remélhetőleg néhányan visszatérnek, mert így nehéz állandóságot teremteni, minden héten új felállást kell alkalmaznom, ami a keretre sem hat pozitívan" - zárta mondandóját a jelenleg 4. csapat trénere.

Van egy tipped? Fogadj ITT!