Túl jó oddsért adják a Debrecent?

Létrehozva: 2014. október 31. 18:57
Felfelé tartott a Debrecen a gyötrelmes idényrajt után, aztán Pécsen kisiklott a kupában. Pápán vajon érdemes támogatni a labdarúgó NB I 13. fordulójában? Utánanéztünk!


  • A 11. fogadja a 7. helyezettet a 13. fordulóban.
  • Valami megszakadt Pápán, mióta Mátyus János váratlanul továbbállt. A Ferencvárost is verték addig, és egészen biztatóan indult a szezon,  ám aztán sokáig semmi. Két hete otthon tartották az egyik pontot az élmezőnyhöz tartozó Diósgyőr ellen, múlt hétvégén pedig egy több mint 700 perces gólcsendet megtörve szerzetek két gólt Pécsen, mellyel 2-1-re nyertek, és értékes három ponttal gazdagodtak. Az anyagi lehetőségek szűkösek, a keretet a mezőny végére várták, ehhez képest még nem is reménytelen a helyzet. Otthon szerzi pontjait, 2-3-1-es mérleggel és 4-3-as gólaránnyal rendkívül defenzívnek tűnik, ami figyelmeztető jel lehet.
  • Az a Debrecen jön, amely kis híján biztos Európa-liga-főtáblás volt a BATE ellen, ám azóta teljes katasztrófa az idény. A keret pedig nem sokat változott tavalyról, maradt az egységes, és magyar szinten egyik legjobb, de hosszú hetekre volt szükség, mire a fejekben sikerült rendet tenni. Most már látszik a kiút, az utolsó három mérkőzésén hét pontot szerzett, a Fradi ellen fordított, és jól játszott. Ha így folytatja, a dobogót még megcsípheti, minden más azonban elérhetetlen távolságban van.
  • A Lokinak újabb pofon jött Pécsen a kupában, 1,80-ért adják győzelmét Pápán, megfontolandó.
  • Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!
LABDARÚGÓ NB I, 13. FORDULÓ:

PÁPA-DEBRECEN - szombat 18:00 óra

A várható kezdők (forrás: dvsc.hu)