Sztárcsapatok mentenék ki Torrest

Létrehozva: 2014. december 13. 13:34
Egy nappal azután, hogy az olasz sajtóban megszellőztették, amint lehet az AC Milan megválik a botrányosan teljesítő Fernando Torrestől, máris sztárcsapatok nevét dobták be, mint a megmentő szerepében tetszelgők.


Pénteken látott napvilágot a piros-feketékhez közeli forrásból, hogy készek kirakni a spanyolt. Annyira rossznak ítélik meg az eddig 10 bajnokin, 589 játékperc alatt mindössze egyetlen gólt szerző spanyol munkáját.

A nyár végén ugyebár a Chelsea-vel egyeztek meg kétéves kölcsönszerződésről, de José Mourinho gyorsan jelezte, hogy a tökéletesen működő gépezetének nincs szüksége egy formán kívül, túlfizetett sztárra.

Mi a megoldás? A szombati brit lapok máris bedobták a Torreshez hasonló cipőban járó Liverpoolt, amelyet a legfényesebb korszakában, 2007 és 2011 között erősített, mielőtt 50 millió fontért 2012 telén távozott.

De ez még nem minden, van egy másik hely, ahol nem feledkeztek meg róla, legalábbis a spanyol sajtó szerint. Nevelőegyesülete, a csúcsra járatott Atlético Madrid nyújtana neki menedéket, hátha magára talál.

Szerintetek van erre esély? Még mindig csak 30 éves...