Suárez nélkül nincs remény Chilében?

Létrehozva: 2014. november 18. 07:52
Chile két éve nem kapott ki hazai pályán, és túl sok döntetlent sem játszott, míg a korszakváltás küszöbén álló Uruguay eleve idegenben másik csapat, Luís Suárez nélkül pedig végképp az lesz.


Chile-Uruguay - kezdés 01:00 óra

  • Barátságos mérkőzésen a FIFA-világranglista 13. és 8. találkozik.
  • Chile a világbajnokságon igazolta hírét, gyors, kontrafocival meglepte a spanyolokat, és óriási csatára kényszerítette Hollandiát és Brazíliát. Keretében megtaláljuk az európai toplégiósokat, de messze nem csak a bombaformában játszó Alexis Sánchezre épül a csapat. A legjobb játékosát nélkülöző Venezuelát öt különböző gólszerző büntette. Otthon verhetetlen, az utolsó 16 mérkőzésén 14-2-0-s mérleggel áll.
  • Uruguay már a vb-ért is megizzadt, és ott ugyan a halálcsoportban az olaszokat és angolokat megelőzte, de hamar kijöttek a gondok védekezésében. Korszakváltás előtt áll, ugyan Luís Suárez és Edinson Cavani még egy darabig szolgál, de a többi poszton rengeteg a kiöregedő. Nem nagyon jönnek az eredmények sem, idegenben pedig botrányos volt a vb-selejtezőkön is, ráadásul a Barcelona sztárja hiányzik a találkozóról, a PSG támadójának pedig eleve nem megy a válogatottban, nélküle meg főleg.
  • Az odds esik, érdemes Chilén elgondolkodni, de tartsuk észben, csak egy barátságos meccs.