Rooney már a bajnoki címről beszél

Létrehozva: 2014. december 16. 15:42
November elején még a középmezőnyben tanyázott a bajnoki címre esélytelennek látszó Manchester United, ám zsinórban hat győzelmet követően Wayne Rooney már a Chelsea és a Manchester City befogásáról szólt.


A továbbra is gyatrán játszó Vörös Ördögök megtanultak nyerni, így a Southampton és a Liverpool ellen sem biztos, hogy megérdemelt volt a három pont. Persze ez senkit sem érdekel majd jövő májusban...

„Szerintem hinnünk kell benne, hogy megnyerhetjük a bajnokságot - jelentette ki Rooney a klub hivatalos honlapjának. - Nyolc pont az elmaradásunk az éllovas mögött, és rendkívül sűrű program vár ránk."

„Ha így tudjuk hozni a mérkőzéseinket és a riválisok hullámvölgybe kerülnek, akkor hirtelen elfogyhat az a kis különbség. Akadtak rosszabb találkozók, ám ott is sikerült megtalálni a helyes utat. Rengeteg új játékosunk van, de Darren Fletcher, Michael Carrick és például a saját nagy rutinom segítséget nyújthat a többieknek."

Hozzátette: „Két évvel ezelőtt is révbe értünk, és akkor sem voltunk mindig meggyőzők. Néha ez kell ahhoz, hogy sikeres legyél. De szintén láttam a Chelsea-től néhány olyan meccset, amelyet inkább csak erőből húzott be."

A Tippmixpro a Chelsea-t 1,45-ös, a Manchester Cityt 3,45-ös, az MU-t 12-szeres oddsért adja a bajnoki címre.