"Ronaldo góljai bántják Messit"

Létrehozva: 2014. november 17. 18:02
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere formált véleményt a két aranylabdás szupersztár őszéről, és állítja, hogy Cristiano Ronaldo elképesztő góltermése kihatással van Lionel Messire.


A tekintélyes francia szakembert a BeIn Sport televíziós csatornán faggatták a páros soha véget nem érő harcáról, amelyben jelenleg éppen a portugál áll jobban, hiszen 25 gólnál jár az új szezonban, míg az argentin 11-et szerzett.

"Amikor Messi azt látja, hogy Ronaldo sokkal több találatot rúgott nála, biztosan kihat a hangulatára - jelentette ki Wenger. - Persze a visszavontabb pozícióban, ahol most játszatják az elmúlt évek termését nem tudja tartani."

"Hosszú távon nem hiszem, hogy mindezt mosolyogva fogja nézni. A legjobb játékosnak a csapaton belül hatalma van, még jobbá teheti az edzőt, persze csak akkor, ha jó a kapcsolat" - reagált a támadó szerepére a Barcelonán belül.

"Ha viszont nem felel meg számára aza adott poszt, akkor az rá, és ezzel párhuzamosan a klubra is rossz hatással van" - utalt burkoltan arra, hogy a katalánok nem kezdték éppen a legjobban a szezont, és Messi sem 100 százalékos.

A hétvégén a Barcelona a Sevilla ellen javíthat.

Van egy tipped? Fogadj ITT!