Öt gólszerzőre tett, milliomos lett

Létrehozva: 2014. október 23. 15:51
A keddi Bajnokok Ligája-forduló elképesztő gólesőt hozott, hisz összesen 40-et láthattunk, ez pedig kedvezett azoknak a fogadóknak, akik a gólszerzőkre helyezték pénzüket. Egy szerencsevadász különösen jól járt.


Öt sztárjátékosra tette fel pénzét, a lényeg csak annyi volt, hogy a kvintett betaláljon az adott összecsapáson.

Sergio Agüero teljesen logikus választás volt a Manchester City moszkvai vendégjátékán, hiszen a hétvégén mesternégyest szerzett, most pedig Edin Dzeko előzékenységével hamar betalált. Ezzel vezetett az angol bajnok.

Senki nem gondolta, hogy az olasz futball egyik zászlóshajója, a Roma hetet kap majd a német bajnoktól, és ebben döntő szerepe volt Arjen Robbennek, aki a szokásos  ballábas varázslatával megkezdte a gólgyártást.

Mióta Lionel Messi visszavontabban szerepel a Barcelonában, megugrott Neymar góltermése. Szezonbeli eddigi 14 tétmeccséből csak négyszer nem talált be, és ő indította csapatát a felettébb sima 3-1-es diadal felé.

Nehezebb ügy volt Eden Hazard, viszont az ellenfél a lehető legkönnyebb... A hajrában aztán büntetőből, majd egy ziccert nagyszerűen megoldva mezőnyből is bevette a Maribor hálóját. Ezzel megvolt a négy per négy.

Az ötödikért azonban vért kellett izzadni, így a PSG nagyon megszenvedett az APOEL otthonában, míg nem jött Edinson Cavani a 87. percben, és estében bekotorta a labdát a bal alsóba. Ezzel lett meg az ötből öt.

Agüerót 2,20, Robbent 3,00, Neymart 1,60, Hazard-t 2,75, Cavanit 2,55-ért adták. Mivel a fogadó ötöskötést játszott, az odds 74-szeres volt, az alaptét 50 euró (15 ezer ft), a nyeremény pedig 3702 euró (1,1 millió ft).

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

A célba ért ötöskötés

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Erős kezdővel kupázik a Tottenham
A Tottenham számára normál esetben az Európa-liga csak átmozgató edzés két Premier League-forduló között, ám most csütörtökön egészen ütős kezdő várható a pályára az Aszterasz Tripoli ellen....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szétesett csapat a Sevilla útjában
Az Európa-ligában a címvédőnek szenteltünk külön figyelmet. Egyrészt azért, mert beférkőzve a Real Madrid és a Barcelona közé szárnyal a La Ligában, másrészt csütörtöki ellenfele, a Standard Liege romokban hever....
Tovább a teljes cikkhez »