Munirékat kiütötték "az új Hazard-ék"

Létrehozva: 2014. november 17. 13:22
A belga U21-es válogatott néhány napja 4-1-re verte a sztárokkal felálló spanyol csapatot, így hétfőn papíron a norvégokkal sem lehet gondja barátságos mérkőzésen.


Belgium U21-Norvégia U21 - kezdés 20:45 óra

  • Tét nélküli mérkőzésen találkozik két az U21-es Európa-bajnokságról lemaradt csapat.
  • Belgium felnőtt keretét elnézve érdemes odafigyelni az utánpótlására. Ezúttal a siker azonban nem jött össze, a szerbek és olaszok mellé kerülve pokolian nehéz sorsolást kapott az Eb-selejtezőkön, és végül az utolsó előtti fordulóban az előbbiektől elszenvedett 3-0-s vereség tette be az ajtót. Rosszabb gólaránnyal nem pótselejtezhetett. Igazán nagy nevek nélkül néhány napja viszont 4-1-re verte a spanyol korosztályos együttest, ami óriási bravúr, hiszen Denis Suárez, Sandro Ramirez, Saul Niguez, Gerard Deulofeu és Munir El Haddadi is pályán volt. Három légióssal a keretben várja a hétfő estét.
  • Norvégiának esélye sem volt Portugália és Izrael ellen a kvalifikációban, még a kötelező 12 pontot sem tudta begyűjteni Azerbajdzsán és Macedónia ellen. Kerete eleve nem az a minőség, mint a másik oldalon (igaz két légiós így is akad), és néhány napja sima 3-0-s vereséggel érkezett vissza Horvátországból.
  • Belgium tűnik a logikus választásnak, de korosztályos barátságos mérkőzés, tehát felettébb óvatosan.
  • Van egy tipped? Fogadj ITT!