Mourinhót és CR7-et hozzák a Barcába?

Létrehozva: 2014. november 15. 14:03
Egészen elképesztő pletykák terjednek a spanyol szaksajtóban! Ezek szerint kész a Barcelona visszatérésre készülő elnöke, Joan Laporta José Mourinhóval és Cristiano Ronaldóval nyomatékosítaná érkezését!


A tekintélyes AS az El Largueróra hivatkozva azt állítja, hogy a felmérések szerint jelenleg a katalánok elnöki posztjának első számú esélyese Jorge Mendessel találkozott a héten. Ő ugye nem más, mint az aranylabdás portugál ügynöke, a kérdés pedig annyi volt, mennyi a spanyol góllövőlista éllovasának kivásárlási ára.

Más források megemlítik Fernando Llorentét és ügynökét, ahogy José Mourinho és Josep Guardiola is felmerült, mint az edzői poszt várományosa. Leszámítva a Juventus csatárát jelenleg a többi név utópiának tűnik. Főleg, hogy CR7 kivásárlási árát a Real Madrid egymilliárd, igen, 1000 millió euró határozta meg szerződése hosszabbításakor.

Johan Cruyff, a Barcelona legendája mindjárt megkapta a kérdést a sajtóban... "Nem hinném, hogy lenne túl sok valóságalap ezekben a hírekben, inkább eltúlzott álmokról van szó. Amikor pedig olyanról kell beszélni, amiről valójában fogalmad sincs, a végén csak ok nélkül felkavarod az állóvizet" - hárította el a kérdést a holland.

"A sport egy olyan játék, amely rengeteg lehetőséget kínál, de ebben az esetben valószínűtlen, hogy legyen bármi valóságalap. Nem tudom elképzelni, hogy Laporta elhozza Mout és Cristianót" - zárta rövidre.

Ronaldo immár öt éve a királyiak játékosa, míg a Chelsea jelenlegi menedzsere hosszú évek óta a Barcelona ősellensége, legyen szó arról, hogy éppen a Chelsea-t, az Intert vagy a Real Madridot irányítja.

Valószínűtlen, hogy át tudna állni a gránátvörös-kékek oldalára.

A Barcelonánál 2016-ban tartanak elnökválasztásokat, ahol a jelenlegi vezető, Josep Mario Bartomeu már biztosan indul, vele kell, hogy felvegye a harcot Joan Laporta, a pletykák csak ezután jöhetnek...

Van egy tipped? Fogadj ITT!