Jöhet a Liverpool-Napoli rangadó!

Létrehozva: 2014. december 12. 18:48
Csütörtökön lezárult az Európa-liga-csoportkör, nem sokkal később pedig napvilágot látott a kiemelések listája. A legjobb 32 között azonos országbeli, és a csoportkörben együtt szereplő csapatok még elkerülik egymást, de ez nem jelenti azt, hogy elmaradnának a rangadók. A Liverpool, a Tottenham, a Sevilla, az AS Roma, a Wolfsburg és például a Villarreal egyike sem kapott kiemelést. Így jöhet például Rafael Benítez miatt pikáns Liverpool-Napoli csata, vagy egy jó Zenit-Roma. Hosszú lesz az út a varsói döntőig, és Inter, Napoli, Tottenham, Liverpool figyelem, az erre a szezonra bevezetett újítások értelmében az El-győztest BL-hellyel jutalmazzák.


EURÓPA-LIGA, LEGJOBB 32, KIEMELÉS:

Kiemeltek: Olympiakosz, Zenit, Sporting Lisboa, Athletic Bilbao, Red Bull Salzburg, Dinamo Moszkva, Everton, Inter, Fiorentina, Mönchengladbach, Bruges, Besiktas, Legia Warszawa, Dinamo Kijev, Feyenoord, Napoli.

Nem kiemeltek: Anderlecht, Ajax, Liverpool, Villarreal, Torino, Tottenham, Celtic, PSV, Dnyipro, Aalborg, Guingamp, Trabzonspor, AS Roma, Young Boys, Wolfsburg, Sevilla.