Januárban Bayern? Özil is reagált

Létrehozva: 2014. október 14. 17:18
Meghökkentő történettel állt elő a hétvégén az angol sajtó, amely azt állította, hogy a térdsérüléssel egészen 2015-ig kidőlt Mesut Özil többet pályára sem lép az Arsenal színeiben. Azóta a világbajnok is megszólalt.


A Daily Mail és például a The Guardian szerint hamar véget ér a 25 éves támadó középpályás angol karrierje. Állítják, hogy a több mint egy esztendeje érkezett 50 millió eurós rekordigazolásnak elege lett az Ágyúsokból.

Nem tudott beilleszkedni, néhány korai jó mérkőzés után a játék sem megy neki az elvárások szerint, és ez az önbizalmára is alaposan kihat. Főleg most ősszel, amikor végképp gödörbe került, ráadásul most megsérült.

A két lap egybehangzóan állította, hogy nagyjából 38 millió euróért a Bayern München csapna le rá, mégpedig már most, januárban. Az Arsenal pedig olyan üzletek finanszírozására használná fel az összeget, mint honfitársai, Sami Khedira a Real Madridból, Mats Hummels a Borussia Dortmundból és Julian Draxler a Schalkéból.

Hétfőn azonban megjött a reakció a durva híresztelésekre, maga Özil üzent Twitterén: „Köszönöm a támogatást a sérülésem óta, amint lehet, visszatérek a pályára és segítem az Arsenalt most és a jövőben. #MiaSanArsenal."

Elég hatásos válasznak tűnik!

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!