Hummels a Man. Unitedben? Butaság!

Létrehozva: 2014. július 22. 13:07
Csak nevetett azokon a sajtóértesüléseken Jürgen Klopp, melyek szerint Mats Hummels és Marco Reus még a nyáron távozik a Borussia Dortmundtól. Pórul jár a Manchester United és a Bayern München?


A sárga-feketék vezetőedzője keddi sajtótájékoztatóján tért ki a német válogatott két sztárjára, akiről egyre több és több pletyka látott napvilágot az elmúlt napokban. A világbajnok védőt a Marca értesülése küldte a Vörös Ördögökhöz, mégpedig gyanúsan olcsón, 20 millió euróért, a hírt pedig azóta már megrágta az angol bulvársajtó is.

Eközben a sérülés miatt a Nationalelf vb-győzelméről lemaradt támadót a bajorokkal hozták hírbe, ami szintén furcsán hatott, hiszen Reus világ életében hangoztatta, hogy kiválóan érzi magát visszatérve Dortmundba.

„Mindketten velünk maradnak erre a szezonra. Semmi jel nincs arra, hogy máshol szeretnének focizni – kezdte Klopp újságírók előtt, majd ezután nyomatékosította az együttes szándékát. – Olyat is mondtak, hogy 20 millióért megy Hummels? Amikor újságok írnak számokról, már tudható, hogy butaságokról beszélnek.