Hazard hűségesküt tett a Chelsea-nek

Létrehozva: 2015. február 12. 16:25
Időbe telt, de csütörtökön végre hivatalossá vált, hogy Eden Hazard meghosszabbítja szerződését a Chelsea labdarúgócsapatánál. Az új megállapodás egy csapásra véget vet az elmúlt hónapok értesüléseinek.


A belga sztár 2020-ig szóló, tehát új öt és fél esztendőre szóló kontraktust írt alá a londoniaknál, így a hosszú ideje vele szóba hozott francia óriás Paris Saint-Germain végleg letehet az átigazolásáról. Jó ideje szóltak már a hírek arról, hogy közel a megegyezés, a héten pedig már sejteni lehett, hogy napok kérdése.

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam a Chelsea-hez - kezdte Hazard a klub hivatalos honlapjának. – 2012 nyarán érkeztem ide, és azóta mindig jól éreztem magam, köszönhetően annak, hogy segítőkészek voltak velem."

„A menedzser sokat segített a fejlődésemben, a szurkolók mindig fantasztikusak voltak, és nagyszerűen megértem magam a csapattársaimmal. Remélem, hogy sok trófeát megnyerhetünk még, kezdve a Ligakupával."

José Mourinho hozzátette, hogy Hazard már most is topjátékos, még mindig fiatal, így benne van a potenciál, hogy egy napon ő legyen a legjobb. Jelenleg Hazard 36 mérkőzésen 13 gólnál jár a szezonban.