"Dzeko, Torres vagy Morata érkezhet"

Szerző: SHLétrehozva: 2014. április 17. 13:36
Az Inter számára az Európa-ligás indulás kiharcolása a realitás ebben a szezonban, de az új tulajdonos megnyugtatta a klub szurkolóit, fokozatosan erősödni fog az együttes, jönnek majd nemzetközi sztárok is, akik segíthetnek abban, hogy minél hamarabb a régi fényében csillogjon az együttes.


"Két-három év alatt ütőképessé tesszük az Intert, ehhez a keretet is meg kell erősítenünk. Hernanes és Vidics után újabb érkezők lesznek, például egy középcsatár. Dzeko, Torres és Morata neve is felmerült, ha az egyikőjüket el tudjuk hozni, akkor elégedettek leszünk. Olasz játékosok is jöhetnek, bár a klub tradíciói nem köteleznek minket semmire ebben a tekintetben" - ecsetelte terveit Thohir.

"Vissza akarunk térni a BL-be, a háromfrontos harchoz egy fiatalabb és bővebb keret szükséges majd. Az Internek ott a helye a világ 10 legnevesebb labdarúgóegyesülete között" - tette hozzá a "futballőrült" indonéz mágnás.

Edin Dzekót megfelelő ajánlat esetén elengedhetik a nyáron Manchesterből, Fernando Torres jövője is kétségesnek tűnik a Chelsea-nél, míg Álvaro Moratának, a Real csatárának a jelenleginél jóval több játéklehetőségre van szüksége.

Címkék: Internazionale