Del Piero a hétvégén befejezheti

Szerző: MTILétrehozva: 2014. április 11. 13:33
Elképzelhető, hogy a hétvégén játssza pályafutása utolsó tétmérkőzését Alessandro Del Piero, a Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott korábbi sztárjátékosa.


A 39 éves támadó 2012 óta a Sydney FC-ben futballozik, s a csapat most készül utolsó alapszakasz-meccsére, amelyen ha veszít, nem jut be a rájátszásba.

A válogatottal világbajnok, a Juventusszal többek között Bajnokok Ligája-győztes Del Piero kétéves szerződése a szezon végén lejár az ausztráliai együttesnél, mely nem valószínű, hogy meghosszabbítaná az évi kétmillió eurós megállapodást.

„Valóban ez lehet az utolsó meccsem” – nyilatkozta a játékos, hozzátéve, hogy beszélt már a klub elnökével a jövőről, de csak a szezon végén ülnek le tárgyalni.

„A cél, hogy mindenki számára megfelelő megoldás szülessen, de igazság szerint ezzel most nem foglalkozom, mert jelenleg a vasárnapi meccs a legfontosabb.”

A 40. életévét novemberben betöltő Del Piero 2012-ig, 19 éven át szolgálta a Juventust, amelynek színeiben 705 mérkőzésen 290-szer volt eredményes.