De Gea-Bale csere a láthatáron?

Létrehozva: 2014. november 17. 16:51
Nem csillapodnak a pletykák Gareth Bale és David de Gea körül, a Manchester Evening News szerint a United és a Real Madrid a nyáron egy eget rengető csereüzletre szánhatja el magát.


Napok óta járja a hír a walesi sztárral kapcsolatban, visszatérhet a Premier League-be: a Tuttomercatoweb szerint a Chelsea érdeklődést mutat a walesi iránt, de az első számú célállomás az Old Trafford lehet.

Ugyan remek első szezonon van túl, ám a nyár nem alakult a legszencsésebben számára, még Di María távozásával sem. Nem illik bele ugyanis Carlo Ancelotti játékrendszerébe, így hiába a 100 millió eurós vételár és az 58 mérkőzésen lőtt 28 gólja, hasonló sorsra juthat, mint az Angliába távozott argentin szupersztár.

A Manchester Evening News hozzáteszi, ha sikerül BL-helyen végezni Louis van Gaal fiainak, akkor reális cél lehet Bale megszerzése, akivel egy újabb kulcsember kerülhet a Vörös Ördögök gépezetébe.

Persze ennek ára lehet, de a csapat olcsón megúszhatja, ha David de Geát ajánlja cserébe, akinak nagy álma, hogy a Real Madridban futballozzon. Szerencséjére a királyiak pedig éppen a kiöregedőben lévő Iker Casillas utódját keresik, és hiába a világbajnokságon remeklő Keylor Navas, nekik egy sztár kell. De Gea az.

Így alakulhat ki a nyár talán legnagyobb csereüzlete, persze novemberben ez még csak spekuláció...

Van egy tipped? Fogadj ITT!