Cavani Ibrának adná az Aranylabdát

Létrehozva: 2014. október 31. 15:26
Zlatan Ibrahimovic volt a központi téma Edinson Cavani számára, aki a Le Parisiennek válaszolt lelkesen több témakörben, így szóba került az Aranylabda is.


„Rugalmasak vagyunk, képes magára irányítani a figyelmet, a védők csak rá figyelnek, ami könnyíti a többiek dolgát, ami kicsit olyan, mint Suárezzel a válogatottban, igaz a taktika más" - kezdte.

„Teljesen jól kijövünk, a célunk azonos, nincs semmi feszültség" – reagált azokra a hírekre Cavani, miszerint konfliktust teremtett, hogy Ibrahimovic pontosan az ő posztján szerepel, és kiszorítja a szélre.

Aranylabda? „Sok komoly jelölt van, de szerintem Ibrahimovic tényleg megérdemelné a díjat. Bizonyította, micsoda extra jó játékos, és az elmúlt években fantasztikus dolgokat művelt."

Az uruguayi szólt az angliai folytatásról is, úgy érzi, semmi olyan kijelentést nem tett ő vagy az elnök, Nasszer El-Kelafi, ami alapján elképzelhető lenne a távozása. Csak pletykának nevezte a róla szóló híreket, és hasonló áradat volt, amikor annak idején a Naplit elhagyta. Nem foglalkozik velük.

A PSG szombaton 17 órától a Lorient otthonában folytatja.

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!