Bundameccs után újabb vereség?

Létrehozva: 2014. november 27. 12:23
A frissen finn bajnoki címét megvédő HJK-tól az is bravúr volt, hogy eljutott az Európa-liga főtáblájára, ráadásul azóta egy meglepetést is összehozott. Legutóbb egy elég gyanús mérkőzést játszott, most is kikaphat.


HJK-Köbenhavn - kezdés 21:05 óra
  • A HJK hosszú évek óta a legjobb finn csapat, az őszi volt zsinórban a hatodik bajnoki címe. A sikereket árnyalja, hogy nemzetközi porondon ez nem sok sikerrel párosult, a helyi klubfoci, akárcsak a magyar meglehetősen mélyen van. Ezért számított nagy eredménynek a mostani El-főtábla.
  • Az utolsó bajnokiját október 26-án játszotta, azóta megnyerte a Szuperkupát, majd november 6-án a Torinót óriási meglepetésre megfogta, ám immár három hete egyetlen tétmeccsen sem szerepelt.
  • Hangsúlyozzuk, hogy tétmeccsen, mert legutóbb a svéd bajnok Malmö ifjúsági csapatától 4-0-ra kapott ki, és bizonyos helyi források szerint nem tiszta körülmények között született eredmény. A cél pár befolyásos ügynök hatására a svédek tehetségeinek felértékelése volt. Ki tudja, mi az igazság...
  • Ami biztos, hogy a HJK-tól sokkal jobb foci várható csütörtökön, de nem biztos, hogy ez sokra elég.
  • Jön ugyanis a Köbenhavn, amely a múlt szezonhoz hasonlóan ezúttal is akadozik. Pedig keretével az első helyért kellene, hogy versenyben legyen, így a nyáron tűrhetően igazolt, például visszatért az egy évvel korábban 8 millió euróért a Premier League-be elengedett bajnoki gólkirály, Cornelius.
  • A Torino úgy hírlik, hogy nem erőlteti csütörtökön, ami reményt adhat a vendégeknek, a győzelem felel meg egyedül az elvárásoknak. Hazai oldalon is, de háromhetes, rozsdás formával nem látjuk, ez hogyan sikerülhet. A dán bajnokság ugyanis most is dübörög, és őket aligha zavarja meg az időjárás, ami a kései kezdés miatt faktor lehet. Szerintünk van fantázia a 2-esben, főleg 2 feletti oddsért.
  • FOGADNÁL? IDE KATTINTS!