Balo is kellett a milliós szelvényhez

Létrehozva: 2014. október 28. 15:13
Néhány száz forintból majdnem kétmillió forintot nyert egy őrült fogadó, aki elég bátor volt ahhoz, hogy nyolc mérkőzést tegyen egymás mellé különböző angol bajnokságokból. Igaza lett!


Mindössze két óra alatt meggazdagodott valaki, aki nyolc, szombaton 16 órakor kezdődő találkozót szemelt ki magának, és több mint 7500-szoros oddsot alkotott. Sokat nem kockáztatott, de így milliomos lett.

Volt itt mindenféle mérkőzés, így kettő a Premier League-ből, kettő a Championshipből (másodosztály), három a League 1-ból (harmadosztály) és még egy a League 2-ból (negyedosztály).

A legnagyobb értékkel, 4,5-szörös szorzóval a Liverpool Hull City elleni döntetlenjét adták, de kellett ehhez az ötlettelen, támadásban szenvedő Vörösök, no meg Mario Balotelli. Az olasz botrányhős újabb halvány mérkőzésen van túl, ráadásul a hajrában óriási ziccert hibázva segített főhősünknek.

Volt ezen kívül is miért izgulni a vakmerő játékosnak, így a West Bromwich 93. percben, büntetőből egyenlített a Crystal Palace ellen, míg a Sheffield United is nagyot izzadt a Crewe ellen.

Lényeg a lényeg, 0,6 fontból 4500-at nyert a fogadó, azaz nagyjából 235 forintból 1,75 milliót.

Íme a nyertes szelvény